Τρόποι Πληρωμής και παραλαβής

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Για τη διευκόλυνση και εξυπηρέτηση όλων όσων επιθυμούν να αγοράσουν από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, το www.lonely.com.gr σας διαθέτει τους ακόλουθους εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής και παραλαβής.

  • Αντικαταβολή κατά την παράδοση του προϊόντος για τους καταναλωτές εντός Αττικής με έξοδα μεταφοράς 5,00 ευρώ.

  • Αντικαταβολή κατά την παράδοση του προϊόντος για τους καταναλωτές εκτός Αττικής με έξοδα μεταφοράς 5,00 ευρώ.

  • Κατάθεση στον λογαριασμό της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 6745-125730717

  • Κατάθεση στον λογαριασμό ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 157/430426-89

  • Πιστωτική κάρτα

Πιστωτική κάρτα

Δεχόμαστε κάρτες VISA ή MASTERCARD που έχουν εκδοθεί από οποιαδήποτε τράπεζα. Κατά την παραλαβή των προϊόντων και για τη δική σας ασφάλεια θα ήταν καλό να υπογράψετε την απόδειξη παραλαβής έχοντας μαζί σας την ταυτότητά σας. Για παραγγελίες σε λογαριασμό εταιρείας, ο κάτοχος πρέπει να προσκομίσει την ταυτότητά του και την πιστωτική κάρτα, η οποία θα πρέπει να είναι εταιρική και να αναγράφει το όνομα του παραλήπτη.

Κατάθεση σε Λογαριασμό

Για να ολοκληρωθεί η παραγγελία σας μέσω τραπεζικού λογαριασμού, πρέπει να προχωρήσετε στην κατάθεση ολόκληρου του ποσού. Εφόσον κάνετε την κατάθεση, θα πρέπει να μας στείλετε το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής στο email: info@lonely.com.gr ή στο fax: 2102515951

Σημειώστε ότι τα έξοδα μεταφοράς συμπεριλαμβάνονται στο πόσο της κατάθεσης. Το ποσό θα σας ανακοινωθεί από εμάς πριν αποσταλεί η παραγγελία σας σε τηλεφωνική μας επικοινωνία.

Παραγγελίες άνω των 70 ευρώ : ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ

Αντικαταβολή

Kατά την παράδοση της παραγγελίας σας θα πληρώσετε τον υπάλληλο της εταιρείας μας και θα παραλάβετε την παραγγελία σας.

Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

Παραλαβή της παραγγελίας σας από τα καταστήματα λιανικής μας. Κάντε την παραγγελία σας τηλεφωνικά στα τηλ. 210-2515951 & 210-2582569 ή στείλτε μας email στο info@lonely.com.gr έως τις 13:00 και θα παραλάβετε την παραγγελία σας σε 2-3 εργάσιμες μέρες από τα καταστήματα μας:

  • ΠΑΓΚΡΑΤΙ: ΧΡΕΜΩΝΙΔΟΥ 4

Παραλαβή της παραγγελίας σας από την Βιοτεχνία μας.

Κάντε την παραγγελία σας τηλεφωνικά στα τηλ. 210-2515951 & 210-2582569 ή στείλτε μας info@lonely.com.gr έως τις 13:00 και θα παραλάβετε την παραγγελία σας την επόμενη εργάσιμη μέρα από την βιοτεχνία μας Λ. ΚΥΠΡΟΥ 24, ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

Παραλαβή εκτός Αττικής

Κάντε την παραγγελία σας τηλεφωνικά στα τηλ. 210-2515951 & 210-2582569 ή στείλτε μας info@lonely.com.gr και εφόσον γίνει κατάθεση του ποσού της παραγγελίας σας την αποστέλλουμε εμείς στην διεύθυνση που μας έχετε υποδείξει. Σημειώστε ότι τα έξοδα μεταφοράς συμπεριλαμβάνονται στο πόσο της κατάθεσης. Το ποσό θα σας ανακοινωθεί από εμάς πριν αποσταλεί η παραγγελία σας σε τηλεφωνική μας επικοινωνία.

Παραγγελίες άνω των 70 ευρώ : ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

Δεχόμαστε κάρτες VISA ή MASTERCARD που έχουν εκδοθεί από οποιαδήποτε τράπεζα. Κατά την παραλαβή των προϊόντων και για τη δική σας ασφάλεια θα ήταν καλό να υπογράψετε την απόδειξη παραλαβής έχοντας μαζί σας την ταυτότητά σας. Για παραγγελίες σε λογαριασμό εταιρείας, ο κάτοχος πρέπει να προσκομίσει την ταυτότητά του και την πιστωτική κάρτα, η οποία θα πρέπει να είναι εταιρική και να αναγράφει το όνομα του παραλήπτη.

Ο καταναλωτής μέσω του διαδικτυακού τόπου ενημερώνεται από την εταιρεία πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας του για την ταυτότητα και τη διεύθυνση του προμηθευτή, τα ουσιώδη χαρακτηριστικά του προϊόντος, την τιμή, την ποσότητα, τις δαπάνες μεταφοράς, τον τρόπο πληρωμής, παράδοσης, της διάρκειας ισχύος και της τιμής της ενδεχόμενης προσφοράς και το δικαίωμα υπαναχώρησης.

Με την αποστολή της φόρμας παραγγελίας, ο καταναλωτής λαμβάνει διαδικτυακά αντίγραφο της παραγγελίας, το οποίο μπορεί να αποθηκεύσει.>/p>

Όταν ο καταναλωτής επιλέξει ως τρόπο πληρωμής την κατάθεση στην τράπεζα και δεν έχει πραγματοποιήσει την κατάθεση εντός 2 εργάσιμων ημερών η παραγγελία θα ακυρώνεται και θα ενημερώνεται ο καταναλωτής με mail.

Στις τιμές που αναγράφονται στους σχετικούς καταλόγους κάτω από κάθε προϊόν συμπεριλαμβάνεται το ΦΠΑ (23%), ενώ το www.lonely.com.gr επιφυλάσσεται του δικαιώματός του να αναπροσαρμόζει τις τιμές χωρίς να υποχρεούται να ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό

Σημείωση:

  • Οι πελάτες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης υπόκεινται σε τυχόν οικονομικές επιβαρύνσεις λόγω διαφορών στην ισοτιμία, εκτελωνισμών κλπ για τα οποία η εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη.
  • Παραγγελίες πελατών που στο ιστορικό τους έχουν παραγγελίες που αρνήθηκαν να παραλάβουν και επιστράφηκαν στο www.lonely.com.gr με την ένδειξη (ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΕ) από την εταιρεία ταχυμεταφορών, θα γίνονται δεκτές μόνο μετά από κατάθεση σε τράπεζα.

Copyright © 2015 LonelyGirsFashion - All Rights Reserved
Powered by IGPROFIT